Volleybalvereniging
Marvo '76
Marienvelde
Newsflash

Eerstkomende activiteiten Marvo '76: 

Beachvolleybal toernooi: 6, 7 en 8 Juli 2018  

 
Main Menu
Home
Nieuws
Bestuur
Teams
Programma (Nevobo)
Lid worden?
Info
Contact
Google
Web marvo76.nl
BEACH VOLLEYBAL TOERNOOI 2018

Dit jaar wordt voor de 22e keer, en wel op 6, 7 en 8 Juli 2018, een groots beach volleybaltoernooi georganiseerd. Het kerkplein en BMV parkeerplaats in Mariënvelde zal dan weer bedekt worden met een dikke laag zand, waarop 6 velden aangelegd worden. Verder zal de omgeving van het kerkplein worden ingericht als een gezellig strandpaviljoen met een tent, een bar voor een hapje en een drankje en een luchtkussen voor de jeugd. Daarnaast organiseren we op de zondag na afloop van het beachtoernooi een BBQ.    

De inschrijving voor het 22e Marvo '76 Beach Volleybaltoernooi is geopend! Het programma ziet er als volgt uit:

* Vrijdagavond 2tegen2 (Voor zowel dames als heren).

* Zaterdag morgen: Mini’s (circulatievolleybal niv. 5 en 6) en Jeugd tot 18 jaar.

* Zaterdagmiddag: “Marvo-Beach-Cup” (voor competitie spelers/speelsters).

* De zondag staat geheel in het teken van recreatief beach volleybal.  

Zondag 8 Juli BBQ: Na afloop van het zondag programma biedt MarvoBeach de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/vrienden/familie te barbecueën (reserveren vereist). 

Voor opgave (volleybal + BBQ) download hier het inschrijfformulier

Voor meer informatie en / of opgave kun je contact op nemen met de organisatie per mail   This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Voor vragen of eventueel telefonische opgave:  Jan Willem Waenink  tel.nr. 06-15699468        

Let wel: opgave is mogelijk tot 17 Juni, waarbij tevens het principe "vol = vol" geldt. Voorkom dus een teleurstelling en geef je tijdig op.
See you on the beach!

 
BAR VRIJWILLIGERS BMV 2018

Ook in 2018 gaat Marvo 76 bardiensten in de BMV uitvoeren.  We willen ons steentje bijdragen om het BMV gebouw draaiende te houden. Verder is het ook een activiteit die geld oplevert voor de Marvo kas. We hebben een schema samengesteld t/m eind Juni 2018 met toevoeging van namen en tijden. 

Indien dit de eerste keer is dat je bardienst draait zal je eerst ingewerkt worden. Mocht je niet kunnen, zorg je zelf voor een vervanger uit je team, kennis, familielid etc, maar het is dan wel verantwoordelijkheid van diegene die vermeld staat dat er die avond iemand is. Wijzigingen geef je door aan Marloes, zij zal deze in het overzicht barvrijwilligers BMV opnemen, zodat voor iedereen achter de bar duidelijk is wie er die avond dienst heeft.

Hier de gegevens van Marloes: E:  This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it ,  T: 06-11470281

Klik op onderstaande link  om de vrijwilligers lijst te bekijken tot eind Juni 2018. 

 

 

 
UITSLAG MARVO BEACH VOLLEYBAL TOERNOOI

Voor de 21e keer organiseerde volleybalvereniging Marvo ’76 in het weekend van 7,8 en 9 juli een beachvolleybaltoernooi op het Kerkplein en BMV parkeerplaats in Mariënvelde. In totaal deden er 96 teams mee.

Vrijdag avond begonnen we met het onderdeel 2 tegen 2. Deze klasse, met divisie spelers, is voor de echte fanatiekeling natuurlijk een fantastisch Beach onderdeel.

Zaterdagmiddag streden de competitiespelers om de Marvo-Beach-Cup. Bij deze meer prestatiegerichte teams ging het er fanatiek, maar sportief aan toe. De Beach-Cup wisselbokaal ging bij de dames naar het team “Laatkomers”. Bij de heren won  “De Dakkers” niet voor de derde keer op rij. De Beach cup wisselbeker ging naar “Joppe’s Fanclub 1.0”. De zondag stond geheel in het teken van de recreatieve teams, zowel heren, dames als mix.

Volleybal vereniging Marvo‘76 wil alle deelnemers bedanken voor hun inzet en sportiviteit, alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage en alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp en harde werken voor, tijdens en na het toernooi. Foto’s zijn terug te vinden op Facebook “MarvoBeach 

De winnaars in de verschillende klassen waren:

2x2 Dames: “Rochelle & Leonie”

2x2 Heren:  “Dik en Thijs”

Jeugd CMV: De troetelbeertjes

Jeugd B: Kiss my ace

 

Beach-Cup Dames: “Laatkomers”

 

Beach-Cup Heren: “Joppe’s Fanclub 1.0”

 

Dames recreatief: “De Kukens zonder Hans”

Heren recreatief: “De oudjes”

Mixed recreatief: “Woppertjes”

 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Results 1 - 4 of 11

© 2018 Volleybalvereniging Marvo '76
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.