Volleybalvereniging
Marvo '76
Marienvelde
Newsflash

Eerstkomende activiteiten Marvo '76: 

 

 
Main Menu
Home
Nieuws
Bestuur
Teams
Programma (Nevobo)
Lid worden?
Info
Contact
Google
Web marvo76.nl
BAR VRIJWILLIGERS BMV

Marvo 76 gaat bardiensten draaien in de BMV.  We willen ons steentje bijdragen om het BMV gebouw draaiende te houden. Verder is het ook een activiteit die geld oplevert voor de Marvo kas. We hebben een schema samengesteld t/m december 2017 met toevoeging van namen. 

Indien dit de eerste keer is dat je bardienst draait zal je eerst ingewerkt worden. Mocht je niet kunnen, zorg je zelf voor een vervanger uit je team, kennis, familielid etc, maar het is dan wel verantwoordelijkheid van diegene die vermeld staat dat er die avond iemand is. Wijzigingen geef je door aan Marloes, zij zal deze in het overzicht barvrijwilligers BMV opnemen, zodat voor iedereen achter de bar duidelijk is wie er die avond dienst heeft.

 Klik op onderstaande link om de vrijwilligers lijst te bekijken tot het einde van 2017.

 

 
UITSLAG MARVO BEACH VOLLEYBAL TOERNOOI

Voor de 21e keer organiseerde volleybalvereniging Marvo ’76 in het weekend van 7,8 en 9 juli een beachvolleybaltoernooi op het Kerkplein en BMV parkeerplaats in Mariënvelde. In totaal deden er 96 teams mee.

Vrijdag avond begonnen we met het onderdeel 2 tegen 2. Deze klasse, met divisie spelers, is voor de echte fanatiekeling natuurlijk een fantastisch Beach onderdeel.

Zaterdagmiddag streden de competitiespelers om de Marvo-Beach-Cup. Bij deze meer prestatiegerichte teams ging het er fanatiek, maar sportief aan toe. De Beach-Cup wisselbokaal ging bij de dames naar het team “Laatkomers”. Bij de heren won  “De Dakkers” niet voor de derde keer op rij. De Beach cup wisselbeker ging naar “Joppe’s Fanclub 1.0”. De zondag stond geheel in het teken van de recreatieve teams, zowel heren, dames als mix.

Volleybal vereniging Marvo‘76 wil alle deelnemers bedanken voor hun inzet en sportiviteit, alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage en alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp en harde werken voor, tijdens en na het toernooi. Foto’s zijn terug te vinden op Facebook “MarvoBeach 

De winnaars in de verschillende klassen waren:

2x2 Dames: “Rochelle & Leonie”

2x2 Heren:  “Dik en Thijs”

Jeugd CMV: De troetelbeertjes

Jeugd B: Kiss my ace

 

Beach-Cup Dames: “Laatkomers”

 

Beach-Cup Heren: “Joppe’s Fanclub 1.0”

 

Dames recreatief: “De Kukens zonder Hans”

Heren recreatief: “De oudjes”

Mixed recreatief: “Woppertjes”

 
MARIËNVELDE ONTVANGT 95 BEACH VOLLEYBAL TEAMS

De Mariënveldse volleybalvereniging Marvo ’76 gaat weer een sportief en gezellig weekeinde tegemoet. In totaal zullen 95 teams aantreden tijdens het 21e Beach volleybaltoernooi op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli.

Het beachvolleybal-toernooi blijft het jaarlijks terugkerende hoogtepunt voor Marvo’76. Niet alleen bezorgen deze toernooidagen ons veel plezier en gezelligheid, ook het organiseren op zich versterkt ons verenigingsgevoel. Vele Marvo-leden zijn immers in meer of mindere mate betrokken bij dit evenement. Het gehele evenement is vrij toegankelijk.

Deelnemers, supporters, sponsoren en overige belangstellenden zijn deze dagen van harte welkom rondom het Kerkplein en BMV gebouw in Mariënvelde. Tussen onderstaande tijden worden er wedstrijden gespeeld:

  • Vrijdag 7 Juli, 18:00-22:00u., 2x2
  • Zaterdag 8 juli, 09:30-17:00u., jeugd B/C/D in de morgen en Beach Cup (Nevobo-competitiespelers) in de middag.
  • Zondag 9 juli, 09:00-18.00u., dames / heren recreatief in de morgen en mixed recreatief in de middag.

Download hier het programmaboekje 2017

Zaterdag middag aansluitend op de Beach-Cup biedt Marvo ’76 de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën (reserveren vereist). Na afloop van de BBQ volgt de beach party.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op facebook www.facebook.com/marvobeach

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 1 - 4 of 14