Home

Volleybalvereniging
Marvo '76
Marienvelde
Newsflash

Eerstkomende activiteiten Marvo '76: 

Beachvolleybal toernooi: 6, 7 en 8 Juli 2018  

 
Main Menu
Home
Nieuws
Bestuur
Teams
Programma (Nevobo)
Lid worden?
Info
Contact
Google
Web marvo76.nl
UITSLAG MARVO BEACH VOLLEYBAL TOERNOOI

Voor de 20e keer organiseerde volleybalvereniging Marvo ’76 in het weekend van 15,16 en 17 juli een beachvolleybaltoernooi op het Kerkplein in Mariënvelde. In totaal deden er 84 teams mee.

Vrijdag avond begonnen we met het onderdeel 2 tegen 2. Deze klasse, met divisie spelers, is voor de echte fanatiekeling natuurlijk een fantastisch Beach onderdeel.

Zaterdagmiddag streden de competitiespelers om de Marvo-Beach-Cup. Bij deze meer prestatiegerichte teams ging het er fanatiek, maar sportief aan toe. De Beach-Cup wisselbokaal ging bij de dames naar het team “De twee talenten en ik”. Bij de heren won opnieuw “De Dakkers”. De zondag stond geheel in het teken van de recreatieve teams, zowel heren, dames als mix.

Daarnaast werd zaterdag avond ook nog een Beach party georganiseerd. Ook dit is goed en gezellig verlopen. 

De organisatie kijkt tevreden terug over het totale verloop van dit evenement. Foto’s zijn terug te vinden op Facebook “MarvoBeach 

 

De winnaars in de verschillende klassen waren:

2x2 Dames: “Hey Pssst”

2x2 Heren:  “De Onderhonden”

Beach-Cup Dames: “De twee talenten en ik”

Beach-Cup Heren: “De Dakkers”

 

Dames recreatief: “De Kukens”

Heren recreatief: “De Kinders”

Mixed recreatief Hoog: “WOP”

Mixed recreatief Laag: “Bamischijf United”

 
NIEUWE TENUE VOOR MARVO '76 MB1

MARIENVELDE- Na overleg, op eigen initiatief met sponsor Rouwhorst Techniek uit Marienvelde, hebben de meiden van het B jeugd team van Marvo’76 nieuwe wedstrijdtenues gekregen. Met deze nieuwe aanwinst kunnen zij de tweede helft van het seizoen er weer flink tegenaan! Ze zijn hun sponsor Robbie Rouwhorst dankbaar voor de steun. Foto's staan op facebook van Marvo'76.

 
TRAINER GEZOCHT VOOR DAMES 3

Marvo 76 is per direct op zoek naar een trainer voor Dames 3 op de vrijdag avond.  De huidige trainer is de komende half jaar niet beschikbaar wegens studie in het buitenland.

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie neem dan contact op met Ria Rouwhorst 0544-351208 / This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it  of Henk Eekelder 0544-351540.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 9 - 12 of 16

© 2018 Volleybalvereniging Marvo '76
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.