Home

Volleybalvereniging
Marvo '76
Marienvelde
Newsflash

Eerstkomende activiteiten Marvo '76: 

 

 
Main Menu
Home
Nieuws
Bestuur
Teams
Programma (Nevobo)
Lid worden?
Info
Contact
Google
Web marvo76.nl
KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING AAN TWEE BESTUURSLEDEN VAN MARVO’76

Op vrijdag 16 september 2016 reikte burgemeester Annette Bronsvoort twee Koninklijke onderscheidingen uit. Het gaat om een uitreiking aan Ria Rouwhorst en een uitreiking aan Henk Eekelder. Dit gebeurde tijdens het 40 jarig jubileum van volleybalvereniging Marvo ’76 in Mariënvelde. Ria Rouwhorst en Henk Eekelder werden beiden gedecoreerd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij ontvingen deze onderscheiding voor al hun vrijwillige activiteiten ontplooid voor de samenleving op het terrein van sport en cultuur. Beiden van harte gefeliciteerd. Voor foto's kijk even op de facebook pagina van marvo76.

 
UITSLAG MARVO BEACH VOLLEYBAL TOERNOOI

Voor de 20e keer organiseerde volleybalvereniging Marvo ’76 in het weekend van 15,16 en 17 juli een beachvolleybaltoernooi op het Kerkplein in Mariënvelde. In totaal deden er 84 teams mee.

Vrijdag avond begonnen we met het onderdeel 2 tegen 2. Deze klasse, met divisie spelers, is voor de echte fanatiekeling natuurlijk een fantastisch Beach onderdeel.

Zaterdagmiddag streden de competitiespelers om de Marvo-Beach-Cup. Bij deze meer prestatiegerichte teams ging het er fanatiek, maar sportief aan toe. De Beach-Cup wisselbokaal ging bij de dames naar het team “De twee talenten en ik”. Bij de heren won opnieuw “De Dakkers”. De zondag stond geheel in het teken van de recreatieve teams, zowel heren, dames als mix.

Daarnaast werd zaterdag avond ook nog een Beach party georganiseerd. Ook dit is goed en gezellig verlopen. 

De organisatie kijkt tevreden terug over het totale verloop van dit evenement. Foto’s zijn terug te vinden op Facebook “MarvoBeach 

 

De winnaars in de verschillende klassen waren:

2x2 Dames: “Hey Pssst”

2x2 Heren:  “De Onderhonden”

Beach-Cup Dames: “De twee talenten en ik”

Beach-Cup Heren: “De Dakkers”

 

Dames recreatief: “De Kukens”

Heren recreatief: “De Kinders”

Mixed recreatief Hoog: “WOP”

Mixed recreatief Laag: “Bamischijf United”

 
NIEUWE TENUE VOOR MARVO '76 MB1

MARIENVELDE- Na overleg, op eigen initiatief met sponsor Rouwhorst Techniek uit Marienvelde, hebben de meiden van het B jeugd team van Marvo’76 nieuwe wedstrijdtenues gekregen. Met deze nieuwe aanwinst kunnen zij de tweede helft van het seizoen er weer flink tegenaan! Ze zijn hun sponsor Robbie Rouwhorst dankbaar voor de steun. Foto's staan op facebook van Marvo'76.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 5 - 8 of 13

© 2017 Volleybalvereniging Marvo '76
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.