Home

Volleybalvereniging
Marvo '76
Marienvelde
Newsflash

Eerstkomende activiteiten Marvo '76: 

Beachvolleybal toernooi: 6, 7 en 8 Juli 2018  

 
Main Menu
Home
Nieuws
Bestuur
Teams
Programma (Nevobo)
Lid worden?
Info
Contact
Google
Web marvo76.nl
MARIËNVELDE ONTVANGT 95 BEACH VOLLEYBAL TEAMS

De Mariënveldse volleybalvereniging Marvo ’76 gaat weer een sportief en gezellig weekeinde tegemoet. In totaal zullen 95 teams aantreden tijdens het 21e Beach volleybaltoernooi op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli.

Het beachvolleybal-toernooi blijft het jaarlijks terugkerende hoogtepunt voor Marvo’76. Niet alleen bezorgen deze toernooidagen ons veel plezier en gezelligheid, ook het organiseren op zich versterkt ons verenigingsgevoel. Vele Marvo-leden zijn immers in meer of mindere mate betrokken bij dit evenement. Het gehele evenement is vrij toegankelijk.

Deelnemers, supporters, sponsoren en overige belangstellenden zijn deze dagen van harte welkom rondom het Kerkplein en BMV gebouw in Mariënvelde. Tussen onderstaande tijden worden er wedstrijden gespeeld:

  • Vrijdag 7 Juli, 18:00-22:00u., 2x2
  • Zaterdag 8 juli, 09:30-17:00u., jeugd B/C/D in de morgen en Beach Cup (Nevobo-competitiespelers) in de middag.
  • Zondag 9 juli, 09:00-18.00u., dames / heren recreatief in de morgen en mixed recreatief in de middag.

Download hier het programmaboekje 2017

Zaterdag middag aansluitend op de Beach-Cup biedt Marvo ’76 de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën (reserveren vereist). Na afloop van de BBQ volgt de beach party.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op facebook www.facebook.com/marvobeach

 
BEACH VOLLEYBAL TOERNOOI / BEACHPARTY 2017

Dit jaar wordt voor de 21e keer, en wel op 7, 8 en 9 Juli 2017, een groots beach volleybaltoernooi georganiseerd. Het kerkplein in Mariënvelde zal dan weer bedekt worden met een dikke laag zand, waarop 5 velden aangelegd worden. Verder zal de omgeving van het kerkplein worden ingericht als een gezellig strandpaviljoen met een tent, een bar voor een hapje en een drankje en een luchtkussen voor de jeugd. Daarnaast organiseren we op de zaterdag na afloop van het beachtoernooi een BBQ en een Beachparty.    

De inschrijving voor het 21e Marvo '76 Beach Volleybaltoernooi is geopend! Het programma ziet er als volgt uit:

* Vrijdagavond 2tegen2 (Voor zowel dames als heren).

* Zaterdag morgen: Mini’s (circulatievolleybal niv. 5 en 6) en Jeugd tot 18 jaar.

* Zaterdagmiddag: “Marvo-Beach-Cup” (voor competitie spelers/speelsters).

* De zondag staat geheel in het teken van recreatief beach volleybal.  

Zaterdag 8 Juli BBQ & BeachParty: Aansluitend op de BeachCup biedt MarvoBeach de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/vrienden/familie te barbecueën (reserveren vereist). Na afloop van de BBQ volgt de Beach Party. De entree voor de beach party is gratis!

Voor opgave download hier het inschrijfformulier

Voor meer informatie en / of opgave kun je contact op nemen met de organisatie per mail   This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Voor vragen of eventueel telefonische opgave:  Jan Willem Waenink  tel.nr. 06-15699468        

Let wel: opgave is mogelijk tot 16 Juni, waarbij tevens het principe "vol = vol" geldt. Voorkom dus een teleurstelling en geef je tijdig op.
See you on the beach!

 
OLIEBOLLENACTIE MARVO’76

De traditionele oliebollenactie ten behoeve van de jeugd van volleybalvereniging Marvo’76 wordt dit jaar gehouden op woensdag 28 december. Café Wieggers stelt wederom de keuken als bakplaats ter beschikking. In een tweeploegendienst worden duizenden, heerlijke oliebollen gebakken onder leiding van een professionele bakker.

Vanaf 10.00 uur komt de Marvo-jeugd huis-aan-huis in Mariënvelde en omgeving langs met de oliebollen. Zijn jullie niet thuis als de kinderen aan de deur komen, geen nood, dan kan er tot 14.00 uur nog oliebollen worden gehaald in het BMV gebouw.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 5 - 8 of 16

© 2018 Volleybalvereniging Marvo '76
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.