Home

Volleybalvereniging
Marvo '76
Marienvelde
Newsflash

Eerstkomende activiteiten Marvo '76: 

Beachvolleybal toernooi: 6, 7 en 8 Juli 2018  

 
Main Menu
Home
Nieuws
Bestuur
Teams
Programma (Nevobo)
Lid worden?
Info
Contact
Google
Web marvo76.nl
OLIEBOLLENACTIE MARVO’76

De traditionele oliebollenactie ten behoeve van de jeugd van volleybalvereniging Marvo’76 wordt dit jaar gehouden op woensdag 28 december. Café Wieggers stelt wederom de keuken als bakplaats ter beschikking. In een tweeploegendienst worden duizenden, heerlijke oliebollen gebakken onder leiding van een professionele bakker.

Vanaf 10.00 uur komt de Marvo-jeugd huis-aan-huis in Mariënvelde en omgeving langs met de oliebollen. Zijn jullie niet thuis als de kinderen aan de deur komen, geen nood, dan kan er tot 14.00 uur nog oliebollen worden gehaald in het BMV gebouw.

 
KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING AAN TWEE BESTUURSLEDEN VAN MARVO’76

Op vrijdag 16 september 2016 reikte burgemeester Annette Bronsvoort twee Koninklijke onderscheidingen uit. Het gaat om een uitreiking aan Ria Rouwhorst en een uitreiking aan Henk Eekelder. Dit gebeurde tijdens het 40 jarig jubileum van volleybalvereniging Marvo ’76 in Mariënvelde. Ria Rouwhorst en Henk Eekelder werden beiden gedecoreerd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij ontvingen deze onderscheiding voor al hun vrijwillige activiteiten ontplooid voor de samenleving op het terrein van sport en cultuur. Beiden van harte gefeliciteerd. Voor foto's kijk even op de facebook pagina van marvo76.

 
NIEUWE TENUE VOOR MARVO '76 MB1

MARIENVELDE- Na overleg, op eigen initiatief met sponsor Rouwhorst Techniek uit Marienvelde, hebben de meiden van het B jeugd team van Marvo’76 nieuwe wedstrijdtenues gekregen. Met deze nieuwe aanwinst kunnen zij de tweede helft van het seizoen er weer flink tegenaan! Ze zijn hun sponsor Robbie Rouwhorst dankbaar voor de steun. Foto's staan op facebook van Marvo'76.

 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Results 5 - 8 of 11

© 2018 Volleybalvereniging Marvo '76
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.